Pages

Thursday, 27 October 2011

happy :)

nak ucap TERIME KASIH kat Safiah Piyaa n mmber dy.. :))
   sebab susah payah nak siap kn blogg aku ni .. hehe
*pemalas ek aku ni .. thu nk susah kn orang je*

hehe  . . nnti sebgai upah korang .. aku blan je KFC ..
      nak x ?? tp tnggu aku dh kaye la .. hehe
*dh laa pemalas . . kedekot lak tu*

dh xthu nk cakap ape lagi . . :)
 last .. aku nk berTerime Kasih lagi kat korang ..
aku suke tema blogg ni .. hehe .. lawoo ..

p/s : sayang korang je ..hehe ..#gatal beno!

5 comments:

  1. Ehh eh cik harith dah update bloglah :) Wahh gatai ayat awak ehh :) Pape pon have fun with your blog okey

    ReplyDelete
  2. haha .. yela .. gatai sikit je ...

    ReplyDelete
  3. Wahhh bukan main nohhh uncle harith ni.Hahaa.Awak,lawaa blog awak.K saya jealous :/

    ReplyDelete
  4. hehe ,, tak payah nk jeles la ..
    ni pon awk yg wt .. hehe
    tp blogg awk lagi cntik .. :)

    ReplyDelete
  5. Ehh jeles tauu.Blog awak ada tigegambaa :) Saya ada satuu jek.Tuu pon gamba saya.Nampak nohh saya syok sendirikan? :) Blog saya tak cantiklahh awak.Biasaa jek.Awak dah tengok background saya suruh ?

    ReplyDelete